Contactati-ne telefonic

Luni - Vineri (10.00 - 18.00)

0371.37.76.73
0761.374.237

In afara programului

0721.974.956

C
H
A
T
Ordoneaza: Afiseaza

Raluca Martinescu

Buna draga Clienta,

Numele meu este Raluca Martinescu, viitoare absolventa a Universitatii Nationale de Arte, Bucuresti, Sectia Moda-Design Vestimentar.

Va prezint cu mare drag site-ul personal, unde veti gasi creatii proprii, foarte originale si inedite, imi place sa spun.

In fiecare luna, pe acest site veti gasi colectii noi, cu diferite teme. De asemenea, toate articolele din colectiile anterioare se vor putea realiza, indiferent de vechimea colectiei. In general, preferam sa nu avem stocuri, tocmai pentru a realiza fiecare articol, la comanda, pe marimea fiecarei cliente.

Durata de executie este de aproximativ 4 zile lucratoare. In spatele acestui frumos cadru se afla o intreaga echipa, foarte serioasa si profesionista, pornind cu partea de creatie, constructia tiparului, croitorie, relationarea cu potentialii clienti, continuand cu distributia, imaginea, hosting-ul, cat si partenerii comerciali.

Cu o activitate de aproape 4 ani in comentul online, va propun o experienta deosebita, de a incerca macar un articol, care se va crea exact pe marimea dvs, in functie de masurile personale. Pentru o reusita sigura, aruncati o privire la Indicatiile pt masuratori.

Acestea fiind spuse, va doresc

Shopping placut!

Ne pare rau, dar nu au fost gasite rezultate conform criteriilor selectate!

Articolele noastre de imbracaminte si incaltaminte sunt livrate din stoc in 24 ore. Sunt originale si de calitate. Suntem magazinul online de unde poti achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si parfumuri la preturi de bun simt. Plaseaza comanda pe site si beneficiezi de cele mai bune oferte, discounturi si cadouri.